Met meer dan 30 jaar ervaring in financiële planning en service beschikken we over de middelen om u te helpen en te begeleiden in uw dagdagelijkse leven.

We zijn er trots op transparant, eerlijk en consequent te zijn, en steeds onmiddelijk te reageren op om het even welke vraag van de klant.

Toegespitst op uw  wensen werken we samen in overlegging met ons team om het meest optimale, effectieve en succesvol resultaat te bekomen.

We spreken meerdere talen, hebben onze ervaring opgedaan door in veel verschillende landen te verblijven. We beschikken over een ruime kennis over hoe zich aan te passen aan nieuwe plaatsen, omgevingen en hoe nieuwe uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.


We zijn ambitieus voor onze klanten en streven steeds naar die EXTRA service.


WAT IS ECHT BELANGRIJK

Wie zijn we

EN   |   FR   |   IT

2PM Services S.A.R.L. is, net zoals de Groep, onafhankelijk, transparant, zonder enige verborgen kosten of interesse. Van het begin af aan zijn de werkwijze en de tarieven klaar en duidelijk.


Door de jaren heen hebben we immers een sterk groeiende vraag waargenomen naar extra diensten, advies en bijstand in het dagdagelijkse leven ten behoeve van nieuwkomers in Monaco, personen, family offices en vennootschappen.


We streven naar het leveren van een service van de meest hoogstaande kwaliteit.  Door samenwerking met topvakmensen en ervaren individuen of vennootschappen beschikken we over up-to-date kennis.


Ons netwerk van professionele adviseurs kan u bijstaan en begeleiden in alle hieronder vernoemde diensten. Indien u niettemin andere vragen of wensen zou hebben, dan zetten wij alles in het werk om u tevreden te stellen.

Ervaring

2PM SERVICES …..WANNEER HET LEVEN MAKKELIJK WORDT!

Net zoals bij 2PM Monaco S.A.M. geloven we dat elk individu uniek is en bieden we daarom op maat gemaakte oplossingen aan u, aan uw industrie en uw cultuur.


Uitdagingen en nieuwe situaties in het leven leiden vaak tot extra werk. Verhoog  uw vrije tijd en laat 2PM Services u helpen u het leven makkelijker en comfortabeler te maken !

EEN WERELD VAN DIENSTEN VOOR U